Er du træt af grønne fliser eller tag?

Hos Moth Service har vi mange års erfaring med at behandle alger på fliser, facader og tag. Vi har ingen begrænsninger for, hvad vi kan bekæmpe med vores algebehandling. Vi udfører algebehandling for både private og erhverv i Odense, Middelfart og Fredericia området.

Effektiv algebehandling til tag, fliser og facader

I Danmark har vi en del regnvejrsdage og dage med gråt og fugtigt vejr, hvilket skaber grobund for alger og grønne plamager på overflader udendørs. Hos Moth Service tilbyder vi en effektiv og grundig rensning og fjernelse af alger på disse overflader. Vi har stor erfaring med rensning og algebehandling.

Algebehandling af tag - Bevar tagets kvalitet og udseende

Når alger får fat i taget, kan det forårsage skader og forringelse af tagets kvalitet. Vores algebehandling til tag arbejder effektivt med bekæmpelse af alger. Med algebehandling af taget, vil du over tid opleve forbedret udseende af taget og dermed også forlænge levetiden på taget. Vores algebehandling arbejder effektivt og er samtidigt skånsomt for miljøet og omgivelserne.

Algebehandling af fliser - Få dine fliser til at skinne som nye

Fliser på terrasser, indkørsler og gangarealer er ofte udsatte for algevækst på grund af fugt, skygge og vand. Vores algebehandling af fliser sikrer en omfattende rensning og fjernelse af alger. Vi benytter en effektiv algebehandling, der trænger ned i fliserne og bekæmper de genstridige alger. Fliserne får deres oprindelige farve tilbage og er ikke glatte efter algebehandling.

Algebehandling træterrasse - Bevar træets æstetik og holdbarhed

Træterrasser er også modtagelige overfor alger, der kan forringe træets æstetik og holdbarhed over tid. Vores algebehandling kan også udføres på træ og sikrer, at alger fjernes grundigt og skånsomt. Vi anvender specialiserede produkter og teknikker, der renser træet og forhindrer algevækst i at ødelægge træets naturlige udseende og forlænger træets levetid.

Fliserens - Giv dine fliser nyt liv

Udover algebehandling tilbyder vi også rensning af fliser og udendørsarealer. Har dine fliser brug for en kærlig hånd? Så ring efter Moth Service. Vi tilbyder rensning af fliser, som fjerner mos, snavs og uønskede pletter.

Kontakt os i dag for algebehandling og fliserens

Ring til os for at høre om priser og få et uforpligtende tilbud på algebehandling i områderne omkring Vestfyn og Fredericia på telefon 88 72 31 31 eller send en mail til mothservice@gmail.com. Du kan også altid, når det passer dig, udfylde vores kontaktformular.

Kontakt os og hør mere