Stubfræsning i Assens, Odense og Middelfart

Har du fået fældet træer, og har du derfor brug for stubfræsning?

Så kan vi hos Moth Træfældning & Stubfræsning hjælpe dig med at blive fri for stubbe. Hos os er du i trygge hænder når der skal laves fræses stubbe. Vi har mange års erfaring med stubfræsning, og vi står altid klar til at udføre effektiv og skånsom fjernelse af træstubbe

Vi har igennem årene hjulpet massevis af kunder i Assens, Odense, Middelfart og generelt på Fyn, og vi kan naturligvis også stå for fræsning af dine stubbe. Så søger du professionel stubfræsning, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Efter man har fået fældet sine træer, vil der altid være stubbe tilbage. Disse er ofte uønskede og er egentlig blot i vejen og ikke kønt at se på. Med stubfræsning får du mulighed for at udnytte din plads i haven optimalt og samtidig skabe et smukt helhedsindtryk i haven og lignende.

Stubfræsning er en vigtig del af havepleje, der bør overvejes for at opretholde et sundt og velplejet udseende af din have. Med stubfræsning slipper du af med dine stubbe, hvilket kan være med til at skabe et jævnt og plant terræn. 

Fordele ved stubfræsning

Der findes mange fordele ved at få lavet stubfræsning. Udover at det er en hurtig og let løsning, så er der også andre fordele såsom:

  • Når man får lavet stubfræsning, så slipper man af med skarpe stubbe der kan forårsage skade.
  • Med en stubfræsning forbedres vækstbetingelserne for nye træer.
  • Den tilbageværende flis kan sælges og anvendes til andre opgaver
  • Når du får fjernet en træstub med vores fræser, blandes jord og flis produkt sammen og du har altså mindre oprydningsarbejde bagefter. 

Derfor bør du lade de professionelle stå for stubfræsningen

Det at fræse stubbe kan måske se ud som om det er en simpel opgave, men det kræver faktisk både erfaring, viden og det rette udstyr. Vi vil derfor anbefale at man overlader stubfræsningen til de professionelle.

Vores fræser kan fræse alle størrelse af træstubbe og vi kan fræse helt ned til 38 cm i dybden. Vores adgangskrav for vores fræser er helt nede på 84 cm i bredden og vi kan ofte forcere trapper med ramper. Endelig bør du lade os stå for stubfræsning, fordi det kan spare dig for en masse besvær og bekymringer.

Kontakt os og indhent et godt tilbud på stubfræsning

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller ønsker at vi varetager din opgave med stubfræsning i Assens, Odense, Middelfart og generelt på Fyn, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver hellere end gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Du kan give os et kald på 88 72 31 31 eller skrive en mail til op på mothservice@gmail.com. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi udfører stubfræsning på hele Fyn 

✔️ Odense

✔️ Faaborg

✔️ Svendborg

✔️ Bogense

✔️ Nyborg

✔️ Assens

✔️ Ringe

✔️ Kerteminde

✔️ Middelfart

Giv os et kald på 25 75 09 25 og få et helt uforpligtende tilbud på netop din opgave