Skab den perfekte have med Moth Service

Professionel haveservice fra Moth Service på Vestfyn og i trekantsområdet. Vi har mange års erfaring og hjælper med alt inden for haveservice og havearbejde for både private og erhverv. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der hjælper dig med at skabe og opretholde en smuk og velplejet have. Uanset om vi skal hjælpe med almindelig vedligeholdelse eller om du ønsker at forvandle din have til en funktionel og smuk oase, så kan Moth Service hjælpe.

Skal vi forvandle din have?

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester inden for haveservice, der kan tilpasses dine specifikke behov og krav. Vi er specialister i følgende projekter: 

  1. Træfældning og beskæring: Vi har de nødvendige redskaber og maskiner til at få bugt med dine træer og buske, så vi kan skabe et uderum der passer til jeres behov og ønsker. 
  2. Belægning: Vi har mange års erfaring med etablering og lægning af fliser til både terrasse og indkørsel. Vi skræddersyer en løsning som passer til jer.
  3. Gravearbejde og jordarbejde: Har du nybyg, hvor du skal have etableret en have? Vi kan hjælpe med niveauregulering og opfyldning, så din have er klar til græs og belægning.

Kontakt os og hør mere

Professionel Haveservice til konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder vores omfattende haveservice til konkurrencedygtige priser. Vores team står klar til at hjælpe med alt fra vedligeholdelse til anlægning af ny have. Vi skræddersyer en løsning sammen, så vi sikrer at du får drømmehaven. Vi kan hjælpe med alt fra designidéer til etablering, så du kan trygt vælge Moth Service til hele processen.

Anlæg af ny have med erfarne havemænd

Vi ved, at havearbejde kan være en udfordring og et tidskrævende projekt. Derfor tilbyder vi alt fra vejledning, design og etablering af haver. Vi designer og skræddersyer en løsning til dig, så vi sikrer i får en unik og velplejet have, som er funktionel og smuk. Vi lytter til dine præferencer, uanset om du drømmer om en romantisk have med farverige blomsterbede eller en moderne have med struktur, kan vores team hjælpe med at omsætte dine drømme til virkelighed. 

Pris på Havearbejde

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på haveservice eller anlæg af have. Vi kan kontaktes på telefon 88 72 31 31 eller på mail mothservice@gmail.com. Du kan også udfylde kontaktformular, så vender vi tilbage.