Træfældning i Assens, Odense og Middelfart

Er træerne i haven begyndt at skygge for solen og har du derfor brug for hjælp til træfældning?

Så kan vi hos Moth Træfældning & Stubfræsning hjælpe dig med at få sollyset tilbage. Hos os er du i trygge hænder når træerne skal fældes. Vi har mange års erfaring med træfældning, og vi tager altid udgangspunkt i sikkerhed både for dig som kunde, men også for vores medarbejdere.

Vi har igennem årene hjulpet massevis af kunder i Assens, Odense, Middelfart og generelt på Fyn, og vi kan naturligvis også stå for fældningen af dine træer. Så søger du professionel træfældning, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Derfor er det en god ide at få lavet træfældning

Der findes mange forskellige grunde til, at man ønsker at få lave træfældning. Den største grund til at man ønsker at få fældet sine træer er, hvis de er begyndt at skygge for solen eller på anden vis skaber unødig skygge. Det kan også være, at træerne står i vejen for ens planer med den pågældende placering.

Ofte er det også nødvendigt at foretaget træfældning fordi træerne udgør en sikkerhedsrisiko. Det kan være at man har nogen døde træer, eller træer der er blevet beskadiget på grund af vind og vejr, og derfor har risiko for at vælte, og dermed gøre skade på omkringliggende elementer som f.eks. ens bolig.

Uanset hvad grunden er til at du ønsker at få foretaget træfældning, så står vi altid klar til at stå for opgaven.

Fordele ved at få fældet dine træer

Når man får fældet sine træer, slipper man ikke kun af med ens træer, som f.eks. er blevet for stort, dødt, sygt eller er farligt for omgivelserne. Man får også andre fordele som:

  • Sikkerhed: Fældning af farlige og syge træer kan forbedre sikkerheden for mennesker og ejendomme i nærheden.
  • Øget plads: Fjernelse af døde eller forstyrrende træer kan give dig mere plads til at oprette et bedre miljø eller bygge noget nyt.
  • Forbedring af landskabet: Træfældning kan hjælpe med at forbedre udseendet af dit landskab ved at fjerne døde, syge eller på anden vis forstyrrende træer.
  • Beskyttelse af andre træer: Fældning af træer, der konkurrerer om plads og ressourcer, kan beskytte andre træer i dit landskab

Derfor bør du lade de professionelle stå for træfældningen

Træfældning kan måske virke som en simpel opgave, men det indebærer faktisk en række potentielt farlige faktorer, og kræver både erfaring, viden og det rette udstyr. Vi vil derfor anbefale at man overlader træfældningen til de professionelle.

Hos Moth Træfældning & Stubfræsning kan vi fælde alle typer træer uanset placering. Vi fælder rigtig mange træer ved brug af lift materiale - og vores mindste lift kan vi komme igennem havelåger på 90 cm i bredden og række 19 meter op.

Vi har mulighed for at klatre og nedbringe træerne på denne måde, og vi hvis det er nødvendigt kan vi også få kranbiler til at hjælpe os. Med vores professionelle maskiner kan vi gøre oprydning til en leg, men vi har også mulighed for at rydde op manuelt hvis pladsen ikke tilbyder maskiner.

Skal du have nedskåret læhegn, nøddehegn eller lign. har vi fældehoved til vores maskine. Dette spare tid og er yderst effektivt til blandt andet syrenhegn, nøddehegn og lignende.

Kontakt os og indhent et tilbud på træfældning

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller ønsker at vi varetager din opgave med træfældning i Assens, Odense, Middelfart og generelt på Fyn, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver hellere end gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Du kan give os et kald på 88 72 31 31 eller skrive en mail til op på mothservice@gmail.com. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi udfører træfældning på hele Fyn 

✔️ Odense

✔️ Faaborg

✔️ Svendborg

✔️ Bogense

✔️ Nyborg

✔️ Assens

✔️ Ringe

✔️ Kerteminde

✔️ Middelfart

Giv os et kald på 25 75 09 25 og få et helt uforpligtende tilbud på netop din opgave