Gravearbejde på Vestfyn og trekantområdet

Hos Moth Service er vores spidskompetence gravearbejde i forbindelse med anlægning af have. Vi har mange års erfaring med klargøring til lægning af græs, terrasse eller indkørsel. Vi har maskinerne og redskaberne til at udføre enhver form for gravearbejde hos både private og erhverv.

Få drømmehaven med Moth Service

Vi har mange års erfaring med klargøring til anlægning af have. Vi kan stå for hele processen fra gravearbejde til lægning af fliser og såning af græs. Har du mindre børn? Så kan vi også hjælpe med nedgravning af trampolin. Vi udfører det meste af vores gravearbejde med minigraver, fordi den er let at manøvrere rundt på mindre områder og kan udføre det meste jordarbejde.

De fleste af vores opgaver med gravearbejde er i forbindelse med: 

  • Drænarbejde til lægning af rør og dræn, der sikrer effektivt afløb af vand og minimerer oversvømmelse.
  • Jordarbejde som niveauregulering af grund og opfyldning af jord til anlægning af have.
  • Klargøring af jord og underlag til belægning af terrasse og indkørsel. Det er vigtigt at jorden og underlaget er korrekt klargjort til anlægning og belægning, så man sikrer et godt og stabilt resultat.
  • Rydning af træer og buske- Træfældning og klargøring af jorden til anlægning af have.

Kvalitet og ekspertise

Vores team har mange års erfaring med gravearbejde og anlægning af haver og udearealer. Vi går meget op i at lytte til kundernes behov, så vi sammen sikrer I får den have I drømmer om. Vi lytter til hvilke ønsker og behov I har, således vi i fællesskab får skabt den perfekte have for jer. Vi kan hjælpe med vejledning og tilpasning, så vi finder den helt rigtige løsning til at skabe jeres unikke have.

Gravearbejde pris

Kontakt os i dag for en pris på gravearbejde og anlægning af have. Vi er klar til at vejlede jer omkring, hvordan vi kan få skabt jeres drømmehave. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på gravearbejde i Odense, Middelfart og Fredericia områderne. Vi kan fanges på telefon 88 72 31 31 eller på mail mothservice@gmail.com. Du er også altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Kontakt os og hør mere