Belægning i Assens, Odense og Middelfart

Skal du have lavet en ny indkørsel, terrasse eller en støttemur?

Så kan vi hos Moth Træfældning & Stubfræsning varetage opgaven. Vi kan hjælpe uanset om du skal have lagt fliser på din terrasse eller i din indkørsel, eller have lavet en støttemur. Vi har mange års erfaring med belægningsarbejde, og vi står altid klar til at udføre belægningsarbejde.

Vi har igennem årene hjulpet massevis af kunder i Assens, Odense, Middelfart og generelt på Fyn, og vi kan naturligvis også stå for dit belægningsarbejde. Så søger du professionel belægningsarbejde, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Belægninger af høj kvalitet

Indkørslen eller den flisebelagte terrasse er noget af det første som folk bliver præsenteret for ved jeres hjem. Med en belægning får du en nem løsning til at forbedre udseendet på din bolig. Der er mange forskellige materialer, farver og designs at vælge imellem, så du kan opnå præcis det look, du ønsker. 

Når vi skal lave en belægning, tager vi altid udgangspunkt i dine krav, ønsker og behov. Hvis I ligger inde med ideer til jeres projekt, så tager vi gerne imod dem. Inden for belægningsarbejde findes der mange forskellige typer opgaver. Det kan være alt fra belægning af fliser, en ny indkørsel, en støttemur eller noget helt fjerde. 

Uanset hvad opgaven lyder på, så er vi sikker på, at vi kan varetage opgaven. Vi klarer den tidskrævende belægning for jer, så I kan fokusere på de ting, som er mere vigtige for jer.

Fordele ved belægningsarbejde

Der er mange fordele når man vælger at få lavet en belægning. Først og fremmest vil en belægning med f.eks. fliser gøre underværker og generelt give din bolig et mere attraktivt og velholdt udseende. Der er også andre fordele ved belægningsarbejde såsom:

  • En støttemur kan øge sikkerheden ved at give ekstra støtte til terrænet og dermed undgå skred.
  • En støttemur kan fungere som et dekorativt element, der kan bruges til at definere forskellige områder i haven eller på terrassen.
  • En belægning vil være med til at øge værdien af din ejendom, hvis man en dag finder sig i en salgssituation. 

Kontakt os og indhent et tilbud på stubfræsning

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller ønsker at vi skal varetage din belægning i Assens, Odense, Middelfart og generelt på Fyn, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver hellere end gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Du kan give os et kald på 88 72 31 31 eller skrive en mail til op på mothservice@gmail.com. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi udfører belægninger på hele Fyn 

✔️ Odense

✔️ Faaborg

✔️ Svendborg

✔️ Bogense

✔️ Nyborg

✔️ Assens

✔️ Ringe

✔️ Kerteminde

✔️ Middelfart

Giv os et kald på 25 75 09 25 og få et helt uforpligtende tilbud på netop din opgave